Internacional

El Bayern esclafa el Fortuna (5-0) i segueix el seu camí cap al títol

Bundesliga. L’equip bavarès ha tornat a guanyar sense problemes i avui dormirà amb 10 punts més que el Dortmund, que juga demà

El lider incontestable de la lliga alemanya ha donat un pas més cap al títol aquesta tarda: nova golejada del Bayern de Munic (5-0), aquesta vegada a casa, contra el Fortuna de Dusseldorf. Els bavaresos se’n van a dormir amb 10 punts més que seu immediat perseguidor, el Borussia Dortmund, que demà visitarà el Paderborn.

Pavard, un defensa abonat al gol, ha obert el marcador poc abans del primer quart d’hora i ha signat també el 2-0 en el minut 28. Lewandowski ha clavat el tercer poc abans del descans i el quart en el minut 5 de la represa. I Alphonso Davies ha tancat la golejada dos minuts després.

En la resta de la jornada, el Werder Bremen ha furgat encara més en la ferida del Schalke 04, al qual ha vençut a domicili (0-1). L’equip de Gelsenkirchen, ha perdut els quatre partits que ha jugat des que la Bundesliga es va reiniciar. Leonardo Bittencourt ha signat l’únic gol del duel, amb una rematada d’esquerra des de fora de l’àrea, al minut 32. L’acció s’ha iniciat amb una pèrdua de pilota de Jean-Clair Todibo a la ratlla central. Els tres punts poden ser or per al Werder Bremen, penúltim classificat.

L’Hertha ha sumat la seva quarta victòria consecutiva en superar l’Augsburg per 2-0, amb gols de l’holandès Javairo Dilrosus i el polonès Krzystof Piatek. L’equip berlinès avança el Schalke i queda a quatre punts dels llocs que donen la classificació a l’Europa League.

L’Eintracht de Frankfurt, per la seva banda, ha aconseguit una victòria important per allunyar-se del descens: 1-2 a Wolfsburg. I el Hoffenheim ha guanyat el Magúncia per 0-1, gràcies a un gol d’Ihlas Bebou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)