Internacional

La federació alemanya no sancionarà els missatges de suport a George Floyd

Bundesliga. La DBF considera que les accions dels jugadors eren missatges contra el racisme

Per bé que els missatges polítics van en contra del reglament de la Bundesliga, el president de la federació alemanya de futbol (DBF), Fritz Keller, ha anunciat que els jugadors d’aquella lliga que s’han solidaritzat amb George Floyd -el ciutadà afroamericà que va morir asfixiat per un policia als Estats Units- amb missatges i gestos, no seran sancionats. “La DFB està en contra del racisme i la violència i defensa la tolerància i la diversitat. Per això, els actes dels jugadors compten amb la nostra comprensió i el nostre respecte”, ha dit la federació en un comunicat.

Jadon Sancho i Achraf Hakimi no seran castigats, doncs, per ensenyar una samarreta amb el lema “Justice for George Floyd” en la celebració dels gols en el partit entre el Dortmund i el Paderborn. Tampoc seran sancionats els gestos de solidaritat de Markus Thuram del Borussia Mönchedgladbach, Weston McKennie del Schalke 04 i Anthony Modeste del Colònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)