Internacional

Carles Pérez: “Les paraules de Xavi són les que més m’han marcat”

Serie A. El davanter català de la Roma destaca el consell que li va donar el de Terrassa, entrevistat pels mitjans de la Roma

El català Carles Pérez, jugador format en el Barça actualment a la Roma, ha manifestat que Xavi Hernández ha estat qui l’ha aconsellat millor en la seva carrera. “Els millors consells és normal que arribin de jugadors experts. En el meu cas trio el que em va donar Xavi. ‘En el futbol tot depèn de nosaltres mateixos, ningú et regala res. Cada assoliment cal conquerir-lo amb les teves pròpies forces’. També Messi, que és el meu ídol, em va ajudar, a mi i a molts joves, amb els seus consells, encara que les paraules de Xavi són les que més m’han marcat”, ha dit en una entrevista al web oficial del seu club.

Pérez va arribar a Barcelona l’any 2012 i es va estrenar aquesta temporada com a titular en el primer equip, marcant un gol al Betis. A la Champions va marcar també, contra l’Inter de Milà, abans d’incorporar-se al Roma en el mercat d’hivern. “Estava molt nerviós el dia del meu primer entrenament amb el primer equip del Barça. Era el dia després d’un partit, els titulars treballaven al marge i nosaltres, els joves, entrenàvem amb els suplents”, ha explicat Pérez en repassar la seva experiència al Barcelona. “Hi havia molta pressió, Ernesto Valverde ens mirava. I també Messi i altres fenòmens. Sempre estaves sota examen”, hi ha afegit.

El de Granollers ha assegurat que prefereix estar al camp abans que veure els partits des de fora. En aquest sentit, expressa el seu entusiasme per haver arribat al Roma, un club en el qual ha disputat set partits i ha marcat un gol, a la Europa League, contra el Gent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)