Internacional

El Lió recorre a la màxima instància per reprendre la lliga

Ligue 1. Exigeix que la competició torni el mes de juliol

L’Olympique de Lió ha portat davant el Consell d’Estat de França, la màxima instància administrativa d’aquest país, la decisió de la Lliga francesa de posar fi al campionat de forma prematura a causa de la pandèmia de coronavirus. El club presidit per Jean-Michel Aulas ha exigit que es reprengui al mes de juliol .

Després d’escoltar els arguments del Lió i els de la Lliga de Futbol Professional (LFP), el Consell d’Estat ha anunciat que comunicarà la seva decisió a principis de la setmana vinent.

Aulas, ha insistit que encara hi ha termini per acabar l’actual lliga. El seu club, que ocupava la setena plaça de la taula en el moment en què es va parar la lliga per la Covid-19, es quedarà fora d’Europa per primera vegada en 23 anys si res no canvia. “Volem acabar d’una manera o altra el campionat”, ha comentat el president lionès.

Jean-Michel Aulas considerar que la LFP es va precipitar a l’hora de posar fi a l’campionat i posa com a exemple a altres països, com ara Alemanya, Espanya, Itàlia, Anglaterra i Portugal, que van ser més pacients i podran aprofitar la millora de la situació epidèmica per acabar les seves lligues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)