Internacional

Lillo tornarà a fer tàndem amb Guardiola

Futbol. El català tindrà el basc com a segon a la banqueta del Manchester City. Tots dos ja van coincidir a Mèxic a les files del Dorados de Sinaloa. Lillo d’entrenador i Guardiola de jugador

Juanma Lillo tornarà a treballar al costat de Pep Guardiola. El tècnic basc té una gran amistat amb el català. De fet, tots dos ja van treballar plegats a Mèxic l’any 2006. Llavors Lillo era l’entrenador del Dorados de Sinaloa i Guardiola, en el final de la seva carrera, no va dubtar a posar-se a les seves ordres. Des de llavors han mantingut una gran relació i ara els seus camins convergiran a la banqueta del Manchester City. Guardiola l’ha triat com el seu ajudant i mà dreta al club anglès. De fet, el basc s’ha desvinculat, en les darreres hores, del Qingdao Huanghai xinès mitjançant un comunicat on explica els motius pels quals abandona l’equip asiàtic.

Guardiola portava tempos buscant un ajudant després de la marxa de Mikel Arteta a l’Arsenal i ara tindrà un tècnic experimentat com Lillo que té una experiència dilatada a les banquetes i veu el futbol amb els mateixos ulls que Guardiola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)