Internacional

El Nàpols, campió

Copa d’Itàlia. El rival del Barça en els vuitens de final de la Champions s’imposa en la tanda de penals a la Juventus de Cristiano

El Nàpols ha guanyat la copa d’Itàlia per sisena vegada en la seva història. I, en un Olímpic de Roma sense gent a les tribunes, ho ha aconseguit en imposar-se a una Juventus amb la qual manté una enorme rivalitat. Després que Gianluigi Buffon fos protagonista de la Vecchia Signora durant els 90 minuts, amb una doble intervenció providencial amb el temps complert a rematades de Maksimovic i d’Elmas, el conjunt de Gennaro Gattuso, rival del Barça en els vuitens de final de la Champions, ha fet justícia als mèrits fets en la tanda de penals, amb Alex Meret aturant el primer llençament a Paulo Dybala i amb Danilo enviant el segon de la Juve per sobre el travesser. En el conjunt napolità, ningú va fallar des dels onze metres i Arkadiusz Milik va transformar el definitiu per convertir el Nàpols en campió sis anys després de l’última vegada que es va coronar a Roma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)