Internacional

El Liverpool, sense Salah, no pot amb un organitzat Everton

Premier. L’egipci va veure des de la banqueta l’empat sense gols en el derbi

Al Liverpool se li farà més llarga del que potser li hauria agradat l’espera per ser proclamat campió de la Premier League després d’empatar ahir sense gols a Goodison Park contra el seu etern rival, un Everton amb una bona organització defensiva i que fins i tot va gaudir d’alguna ocasió manifesta per acabar superant l’equip de Jürgen Klopp, sobretot amb una rematada d’esperó de Calvert-Lewin que Alisson va haver de desbaratar i el posterior xut de Tom Davies a la fusta.

El conjunt red, sense Mohamed Salah (es va passar tot el partit a la banqueta) ni el seu lateral esquerre titular, Andy Robertson, va tenir enormes dificultats per perforar la trama defensiva dels toffees, si bé el brasiler Fabinho va tenir l’última ocasió del partit amb una falta des de la frontal que va marxar per poc. Camí d’un títol que sembla segur, el Liverpool haurà de contenir encara el crit de victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)