Internacional

Joan Bayona és de Champions

2a catalana. El veterà porter s’incorpora a l’Inter Club Escaldes per jugar amb els andorrans la prèvia de la màxima competició continental

L’Inter Club Escaldes ha anunciat el retorn del porter Joan Bayona a la seva disciplina per ajudar al club andorrà en la prèvia de la Champions League que disputarà durant l’agost com a campió de la primera divisió del Principat.

Bayona, que fitxa per l’Inter abans no comenci la lliga a la segona catalana amb el Guíxols, ja ha militat al club andorrà anteriorment (entre el 2017 i el 2019) però, sobretot, és recordat per tots els aficionats gironins gràcies a la seva gran trajectòria al Palamós, un dels clubs que porta al cor, amb el qual va jugar-hi més de 350 partits oficials.

El porter, que el setembre complirà 41 anys encara sent que pot ajudar als seus companys andorrans a mirar de superar alguna eliminatòria i als ganxons a fer un bon curs 2020/21 a segona catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)