Internacional

Aubameyang decideix el títol

Community Shield. El davanter anota el gol inicial de l’Arsenal en el minut 12 i després marca el penal que dona al seu equip el segon trofeu de l’era Mikel Arteta

ARSENAL 1 (5) LIVERPOOL 1 (4)

ARSENAL:Martínez, David Luiz, Bellerín (Soares, 58’), Tierney (Kolasinac, 83’), Holding, Xhaka, Elneny, Maitland-Niles, Saka (Willock, 82’), Aubameyang i Nketiah (Nelson, 82’).LIVERPOOL:Alisson, Van Dijk, Robertson, Gómez, Williams (Minamino, 59’), Milner (Keita, 59’), Wijnaldum (Brewster, 92’), Fabinho, Firmino (Jones, 83’), Salah i Mané.GOLS:1-0 (12’) Aubameyang. 1-1 (73’) Minamino.ÀRBITRE:Marriner.T.G.:Milner, del Liverpool.PÚBLIC:Wembley, a porta tancada.

L’Arsenal va aconseguir el segon títol de l’era Mikel Arteta. El conjunt anglès es va endur la Community Shield gràcies al seu davanter estel·lar, Pierre-Emerick Aubameyang, a qui Arteta ha aconseguit convèncer amb una renovació per a tres anys. El davanter va marcar el gol que inaugurava el marcador i que va forçar el Liverpool a empatar en el segon temps. Després, en la tanda de penals, el gabonès va anotar el penal decisiu.

Aubameyang va marcar un doblet en la final de la FA Cup i ahir va començar colpejant en el minut 12 en un contraatac amb la col·laboració del Liverpool, massa permissiu en defensa i molt exposat amb la possessió de la pilota. L’Arsenal va acceptar el repte i el seu rival no li va xutar a porteria en el primer temps amb alguns contraatacs que no van arribar a port.

Tot i això, el Liverpool va fer gala dels seus recursos i va activar el seu atac: Mané va tenir el primer avís aturat per Emi Martínez però Minamino va transformar la diana de l’empat a quinze minuts del final aprofitant un refús generat per una jugada embolicada dins l’àrea. Sense pròrroga, el partit va anar directe als penals, en què l’Arsenal va ser efectiu al cent per cent. Brewster, l’únic que va fallar.