Internacional

Ansu els deixa bocabadats

Nations League. El jove davanter del Barça, decisiu amb un gol i un penal provocat

ESPANYA 4 UCRAÏNA 0

ESPANYA:De Gea; Jesús Navas, Ramos (Éric García, 61’), Pau Torres, Reguilón; Rodri (Óscar Rodríguez, 68’), Thiago, Mikel Merino, Dani Olmo; Ansu Fati i Gerard Moreno (Ferran Torres, 74’).UCRAÏNA:Pyatov; Tymchyk, Matviyenko, Kryvtsov, Mikaylichenko; Kharatin (Sydorchuk, 63’), Malinovskyi, Yarmolenko (Kovalenko, 79’), Zinchenko, Yaremchuk; Marlos (Tsygankov, 56’).GOLS:1-0 Sergio Ramos (p.) (3’). 2-0 Sergio Ramos (29’). 3-0 Ansu Fati (32’). 4-0 Ferran Torres (84’).ÀRBITRE:Benoît Bastien (francès). T.G: Rodri, Malinovskyi i Kovalenko.ESTADI:Alfredo di Stéfano.

Espanya va superar Ucraïna amb contundència en la nit d’Ansu Fati. Amb només 17 anys, el jove davanter format en el Barça va tenir un debut en l’onze titular del combinat estatal que no oblidarà: va provocar el penal que va suposar l’1-0 en la primera pilota que va tocar i va signar el 3-0 en una sensacional acció individual. Aquest gol el converteix, a més, en el golejador més jove de la història de la selecció espanyola. Sergio Ramos, bigolejador, de penal i rematant de cap una centrada de Dani Olmo, va ser l’altre protagonista d’un partit que va quedar dat i beneït en la mitja part. En el tram final, Ferran Torres va arrodonir la golejada amb un gol d’oportunisme. Gràcies a l’empat entre Suïssa i Alemanya, Espanya és líder del seu grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)