Internacional

Marc Mas tanca la seva etapa al Sunsvall suec

Futbol internacional. El davanter de Sils rescindeix el contracte amb el Sundsvall després de poc més d’un any sense el protagonisme desitjat

El davanter de Sils marc Mas està sense equip després d’haver arribat a un acord amb el seu club, el Sundsvall suec, per rescindir el seu contracte. Jugador i club han separat els seus camins després de poc més d’un any de relació –Mas va arribar a Suècia a inicis de l’estiu passat–, en què l’atacant no ha tingut el protagonisme que desitjava. Al Sundsvall Mas va jugar 9 partits al final del curs passat però no poder ajudar a l’equip a salvar la categoria, mentre que en el que portem d’aquest curs, marcat per la pandèmia de la Covid-19, el de Sils només ha participat en 2 partits. A més, Marc Mas ha jugat 4 partits de copa, en què ha marcat 3 gols, mentre que en la lliga no n’ha pogut marcar cap.

Ara Marc Mas queda lliure i s’haurà de veure quin és el seu destí, i és que després de les grans temporades que va fer amb el Peralada i l’Olot a 3a i a 2a divisió B, de pretendents en tindrà segur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)