Internacional

Dos partits de sanció a Neymar

França. Durs càstigs després de la baralla entre jugadors del PSG i l’Olympique de Marsella. Álvaro González, defensa dels marsellesos acusat pel brasiler de racista, serà investigat

La comissió de disciplina de la Lliga de Futbol de França ha donat a conèixer les sancions per la baralla que van protagonitzar jugadors de l’Olympique de Marsella i el París Saint Germain en el partit que van jugar el passat cap de setmana, una baralla en la que Neymar va agredir el defensa espanyol Álvaro González, a qui posteriorment va acusar de racista. Les sancions són les següents: Kurzawa (PSG), sis partits; Jordan Amavi (Olympique), tres partits; Neymar i Paredes (PSG), dos partits amb possibilitat d’un més; Darío Benedetto (Olympique), un partit. A més, si’nvestigarà Di María per una escopinada que van captar les càmeres de televisió i Álvaro González per les acusacions de Neymar.

El brasiler ha complert un dels dos partits de sanció aquesta nit contra el Metz. El PSG ha guanyat per la mínima amb un gol en tempsde descompte de Draxler, aconseguint la primera victòria de la temporada en tres partits disputats.

Si Neymar mostra un comportament anti esportiu en els propers deu partits, se li posarà un tercer partit de sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)