1a divisió

El jutge no permet jugar en divendres i dilluns la pròxima jornada

1a divisió. Com ven la primera jornada, LaLiga haurà de canviar de dia dos partits, en aquest cas l’Eibar - Athletic i el Cadis - Sevilla

El jutjat número 2 de Madrid ha desestimat les mesures cautelars sol·licitades per LaLiga i en la tercera jornada de lliga, la pròxima, no es jugarà ni dilluns ni divendres. Per tant, LaLiga hauria de canviar els horaris dels partits que havia designat per a aquests dos dies: l’Eibar - Athletic, divendres, i el Cadis - Sevilla, dilluns.

La patronal dels clubs ja va haver de modificar els partits que havia posat en dilluns i divendres en la primera jornada a instàncies del jutge únic de competició. Per a la segona jornada, LaLiga no va posar partits ni divendres ni dilluns. Fins el 6 d’octubre l’organisme que presideix Javier Tebas i la RFEF no es trobaran per posar-se d’acord amb els partits dels dilluns i els divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)