Copa Catalunya

El Llagostera, a un sol pas de tornar a fer-la grossa

Copa Catalunya. Els gironins aspiren a guanyar el primer trofeu de la seva història. Per fer-ho hauran de batre un Hospitalet que acaba de pujar a segona B

El Llagostera està a punt per escriure un nou capítol amb lletres d’or en la seva història més recent. El conjunt llagosterenc ha escalat diverses categories en els darrers anys, fins a poder competir en el futbol professional durant dos cursos, tota una fita per a un club d’una població de poc més de 8.000 habitants. Avui, a l’Olímpic de Terrassa, l’equip dirigit per Oriol Alsina vol tornar a fer-la grossa i aspira a guanyar la primera copa Catalunya de la seva història. Per fer-ho haurà de superar un Hospitalet que el juliol passat competia en el play-off d’ascens exprés i pujava a segona B.

“Estem molt il·lusionats i tenim ganes de jugar la final. Potser tot l’ambient és fred per tot el que està passant, i nosaltres som els primers a qui ens costa processar el que ens estem jugant, però el Llagostera és a prop de tornar a fer-la grossa. Costa molt arribar fins aquí, i és que una final només la juguen dos equips”, comenta el tècnic del conjunt llagosterenc, Oriol Alsina, conscient que el partit agafa el seu equip en construcció i sense haver polit la preparació. “Alguns equips fa molts mesos que no competim i als jugadors els ha costat agafar el tacte en els partits”, assenyala.

L’Hospitalet ha mantingut bona part del bloc que va aconseguir l’ascens a segona B, però a més s’ha reforçat amb jugadors contrastats com Marcos de la Espada, Àlex Felip o l’exjugador del Girona Adrià Carmona. “El camp és molt gran i semblant al seu, això és un hàndicap per a nosaltres. L’Hospitalet ja era un bon bloc de segona B jugant a tercera, i amb els reforços han fet un pas més. Tracten bé la pilota, tenen velocitat i qualitat en l’associació”, analitza Alsina, que tindrà baixes importants al centre del camp com ara Magallán i Juvanteny –operat de la clavícula–, a més del dubte de Manchón. Tampoc no hi serà Bigas, que fins al gener competirà amb el filial per recuperar-se del tot de la lesió al genoll.

L’Hospitalet vol perllongar el bon moment que el va dur a l’ascens a segona B fa dos mesos. “Només cal veure el palmarès d’aquesta competició per adonar-nos de la magnitud de la fita”, assenyala el tècnic Jonathan Risueño

No ens sentim ni inferiors ni superiors a ningú. Jugarem amb respecte però amb tota l’ambició
Jonathan Risueño
entrenador de l’hospitalet
Estem il·lusionats i tenim ganes de jugar. Una final només la juguen dos equips i sabem que té mèrit
Oriol Alsina
entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)