1a divisió

Bufetada incontestable del Cadis al Real Madrid

1a divisió. Els de Zidane perden a Valdebebas de manera merescuda i, a una setmana del clàssic, Ramos no pot jugar la segona part per un cop al genoll

R. MADRID 0 CADIS 1

R. MADRID:Courtois; Nacho, Varane, Sergio Ramos (Militão, 46’), Marcelo; Kroos (Jovic, 78’), Modric (Casemiro, 46’), Isco (Asensio, 46’); Lucas (Valverde, 46’), Vinícius i Benzema.CADIS:Ledesma; Akapo, Juan Cala, Fali, Espino; José Mari (Garrido, 76’), Jonsson (Jairo, 86’), Salvi, Álex (Augusto Fernández, 86’); Negredo (Álvaro Giménez, 81’) i Choco Lozano (Malbasic, 46’).GOL:0-1 (16’) Choco Lozano.ÀRBITRE:Santiago Jaime Latre (comitè aragonès). T.G: Sergio Ramos i Militão.

Ensopegada del Real Madrid quan menys es podia esperar. El Cadis va fer història i, per primera vegada, es va endur els tres punts en la seva visita als blancs, ahir vestits de rosa. Un gol de l’hondureny Anthony Choco Lozano en la primera part va decidir.

L’equip d’Álvaro Cervera va entrar en el partit molt més endollat intens que el de Zidane i, sobretot en el primer quart d’hora, va disposar de nombroses oportunitats de gol. Ramos va salvar el 0-1 quan encara no s’havia arribat al minut 2, rebutjant una rematada de Negredo sobre la ratlla. En el 8, Choco Lozano va posar a prova Courtois amb un xut des de dins de l’àrea. En el 13, un altre cop Negredo va rematar amb el cap i la pilota va sortit desviada per molt poc. En el 14’, Juan Cala va fet intervenir novament Courtois amb un llançament que entrava al costat del pal.

Finalment, en el minut 16, Negredo va abaixar amb el cap una centrada i, aprofitant la passivitat de la defensa madridista, Anthony Lozano va enviar la pilota a la xarxa. El resultat era més que just. De fet, en la mitja part era, fins i tot, curt. Per bé que el Madrid va mirar de reaccionar i es va aproximar amb perill en un parell d’ocasions a l’àrea de Ledesma, qui més a prop va estar del gol va ser el Cadis que, de nou en les botes de Lozano, va estar a punt de signar el 0-2. Primer, en un contracop i, més tard, aprofitant una errada de Courtois.

Ramos, tocat

Les males notícies no es van aturar per al Madrid en el descans. A quatre dies del debut a la Champions i a una setmana del clàssic, Ramos, que havia rebut un cop al genoll esquerre en una topada amb Lozano, no va sortir a disputar la segona part. Tampoc ho van fer Modric, Isco i Lucas Vázquez. Zidane va voler revolucionar l’equip donant entrada a Valverde, Casemiro i Asensio. Els blancs van jugar a un ritme més alt i van acular el Cadis, però no van ser capaços ni d’empatar. Un gol anul·lat a Jovic, el darrer a entrar al camp, i un xut al travesser de Benzema van ser les seves ocasions més clares.