Champions

Militao (R. Madrid), positiu en coronavirus, baixa contra l'Inter

Real Madrid. Una baixa més per a la defensa de l’equip de Zidane

El Real Madrid ha informat que el brasiler Éder Militao ha donat positiu en coronavirus en els tests realitzats ahir diumenge. La resta de la plantilla, cos tècnic i empleats del club van resultar negatius. “Així mateix, es confirma de nou que tots, llevat d’ Éder Militao, han donat resultats negatius en els tests d’antígens realitzats aquest mateix matí”, hi afegeix el club blanc en un comunicat.

El defensa brasiler va ser titular en l’últim partit del seu equip, davant l’Osca. Militao ja havia jugat 45 minuts davant el Cadis. El seu positiu en coronavirus es coneix un dia abans del Real Madrid - Inter de Milà, corresponent a la tercera jornada de la Champions, un partit que, de moment, no corre risc de no disputar-se.

Zidane segueix, doncs, acumulant baixes en defensa després de les lesions de Dani Carvajal, Álvaro Odriozola, Nacho Fernández i de l’improvisat lateral dret Lucas Vázquez. A més, aquesta notícia arriba després de conèixer, dissabte passat, que en el Castella es van detectar tres casos de coronavirus, que van impedir la disputa del seu partit de diumenge, davant el Rayo Majadahonda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)