Champions

Una final en la jornada 3

Champions. Real Madrid i Inter de Milà, que no han guanyat cap dels dos primers partits de la lligueta del grup B, es veuen les cares aquesta nit amb una inesperada urgència de victòria

Dos grans del futbol europeu, el Real Madrid i l’Inter de Milà, es veuran les cares aquesta nit a Valdebebas amb l’aigua fins al coll. En la tercera jornada de la lligueta de la Champions League, els dos grans favorits del grup B s’enfrontaran amb una inesperada necessitat de victòria. El Madrid és cuer, amb un sol punt, després de perdre a casa contra un Xakhtar delmat i d’empatar a darrera hora a Mönchengladbach. L’Inter, per la seva banda, és tercer, després de dos empats contra alemanys i ucraïnesos. Qui caigui avui, doncs, ja pot anar pensant en l’Europa League, en el millor dels casos.

L’esperança blanca té nom i cognom: Eden Hazard. El belga ha tornat endollat, superant les molèsties físiques que no l’han deixat arrencar la temporada al mateix temps que els seus companys, i dissabte, contra l’Osca, a més de signar un gran gol, va liderar l’atac del seu equip. Ben diferent és el panorama en la defensa del Real Madrid: a les baixes de Dani Carvajal, Álvaro Odriozola i Nacho Fernández, ahir s’hi va afegir la d’Éder Militão, positiu per coronavirus. Zinedine Zidane s’ha vist obligat a convocar el juvenil Sergio Santos i haurà de tornar a col·locar l’extrem Lucas Vázquez, recuperat a última hora de la sobrecàrrega muscular que va tenir contra l’Osca, al lateral dret. Per altra banda, Martin Odegaard, tot i que ahir es va entrenar, no està disponible i no ha entrat en la convocatòria.

Sense Lukaku

A l’Inter, la baixa més significativa és, sens dubte, la del seu davanter de referència, Romelu Lukaku, que ahir ni va participar en l’entrenament ni va viatjar a Madrid. Per contra, els nerazzurri han recuperat Milan Skriniar i Alexis Sánchez. El defensa eslovac ha entrat en la llista després de passar una llarga quarantena per culpa de la Covid-19, mentre que el davanter xilè, que va tenir una lesió muscular durant l’última aturada de seleccions, serà encara més important per l’absència de Lukaku. És molt probable, però, que, d’entrada, el tècnic interista, Antonio Conte, avanci la posició del croat Ivan Perisic perquè jugui al costat de Lautaro Martínez en l’atac. L’argentí, que, després d’una molt bona arrencada de temporada, fa un mes que no veu porta, serà el principal argument ofensiu dels italians.

Partit que pot ser decisiu, doncs, a l’Alfredo di Stéfano. I, si no és així, hi haurà una segona part d’aquí a tres setmanes, el dimecres 25 de novembre, a San Siro.

ARTURO VIDAL

“Espero poder celebrar la victòria amb la gent de l’Inter i del Barça”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)