Internacional

Maradona es refà després de ser intervingut al cap

Futbol internacional. L’endemà que l’astre argentí hagi passat per la sala d’operacions el seu advocat assegura que “l’últim informe mèdic és excel·lent”

Diego Armando Maradona evoluciona favorablement després de ser operat sorprenentment, ahir dimarts, d’una hematoma subdural (sang entre el crani i el cervell) a la Clínica de Olivos de Buenos Aires. Després de la intervenció, els metges van confirmar que la cirurgia havia estat un èxit i també ho ha fet el seu advocat, Matias Morla. “L’últim informe mèdic és excel·lent”, ha assegurat, a més d’assenyalar que Maradona vol continuar en el seu càrrec com a entrenador de Gimnasia y Esgrima. “L’última comunicació que vaig tenir amb Diego va ser ahir, a les cinc de la tarda, quan era a la camioneta amb el seu nebot. Estava molt ansiós pel que anava a passar i confiat amb el doctor Luque”, ha revelat Morla.

Quant a la salut de Maradona en els dies previs al seu internament, l’advocat de l’exjugador ha reconegut que havia presentat un quadre de depressió. I ha afegit que el seu metge, Carlos Díaz, ha vinculat aquesta depressió al fet que recentment va complir 60 anys, a la pandèmia i a diferents circumstàncies que l’estaven envoltant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)