1a divisió

Zidane guanya temps

1a divisió. El Real Madrid s’imposa al Sánchez Pizjuán gràcies a un gol de Bono en pròpia porteria

El Real Madrid manté el pols i Zinedine Zidane respira. Després d’hores complicades, amb la derrota a Kíev roent en l’entorn blanc, el conjunt de Chamartín ha aconseguit imposar-se al Sánchez Pizjuán en un partit sense grans ornaments però sí de bastanta solidaritat i arribarà al partit decisiu contra el Borussia Mönchengladbach més contratemps.

Amb el mig del camp de l’última dècada, ambCasemiro, Kroos i Modric, i amb els brasilers Vinicius i Rodrygo escortant a Benzemá, el Madrid ha tingut una posta en escena prou convincent en un estadi difícil com és el Pizjuán, intentant viure a camp contrari, agitant amb un fogós Vinicius i generant les ocasions més clares de la primera part amb el porter Bounou com a gran protagoista. Primer negatiu en una pèrdua de pilota que quasi acaba amb gol de Benzemá i després positiu, avortant una rematada del punta lionès que anava ben escorada i que l’ha agafat a contrapeu.

Tot i el mèrit en la intervenció, el porter marroquí, ex del Girona, no ha tingut la seva millor versió i, ja en la represa, quan millor estava el Sevilla, ha estat protagonista desafortunat DEL GOL del Madrid, amb una centrada que, desviada mínimament per Vinicius, ha acabat impactant en el cos del porter magrebí abans d’inserir-se al fons de la seva porteria.

Amb avantatge en el marcador, el Madrid ha contingut la respiració, s’ha limitat a defensar amb prou disciplina i aguantar les envestides d’un Sevilla que ha tingut en xuts de la frontal, de Gudelj i de Suso, i una gran xilena d’Ocampos que ha repel·lit Courtois, les millors oportunitats, per revertir un resultat que li dóna aire a Zinedine Zidane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)