Champions

El Madrid, caixa o faixa

Champions. Els blancs apel·len a una altra nit màgica de Champions per guanyar el M’Gladbach i evitar ensurts en forma d’una eliminació prematura

Real Madrid i Borussia Mönchengladbach es juguen el tot o res en un partit a cara o creu. Els alemanys tenen el lleuger avantatge de conformar-se amb un empat per passar a vuitens, però el Madrid necessita el triomf per dependre de si mateix i evitar ensurts. “Sabem la situació en la qual estem, volem sumar els tres punts i acabar primers. Tenim només això al cap. És una gran oportunitat de demostrar el que som com a equip”, explicava Zinedine Zidane, que veu com el seu futur com a tècnic es podria decidir aquesta nit en cas d’eliminació. “No penso en cap judici sobre mi, el que m’importa és pensar en el partit, fer les coses bé com a equip i no viure del passat”, remarcava el tècnic, que apel·lava a l’èpica blanca. “Sabem què hem de fer en aquestes grans nits de Champions, cal començar forts i conscients que el partit tindrà dificultats”, insistia el francès.

Per la seva banda, Casemiro també va invocar la mística blanca del Madrid en la Champions. “És una final i aquí m’han ensenyat que les finals no es juguen, sinó que és guanyen.” El brasiler, un dels pilars de l’equip, es va alinear donant suport públic a un Zidane, cada dia més qüestionat, per la irregularitat de l’equip. “Estem amb ell per tot el que ens ha donat i ens donarà”, certificava el brasiler, que sap que el seu equip té possibilitats d’acabar primer o de fer-ho últim en una jornada diabòlica però molt estranya per a un Madrid que acostuma a arribar a aquesta última jornada de la fase de grups amb els deures fets. “Si hem de jugar l’Europa League, doncs ho farem i lluitarem per guanyar-la”, va dir Casemiro sobre un hipotètic tercer lloc. En qualsevol cas, l’entorn blanc no vol sentir a parlar de la possibilitat de jugar la segona competició continental per a un equip que presumeix de ser el rei d’Europa. El gran problema és que el Madrid s’ha ficat en un gran embolic; però, malgrat la seva poca eficàcia, pot resoldre l’equació per anar a vuitens sumant un triomf contra els alemanys. Fàcil i a la vegada complicat per a un conjunt blanc capaç de guanyar al Pizjuán, al Camp Nou i a Meazza, però de perdre contra el Cadis o l’Alavés. Quin Madrid veurem? Aquesta és la pregunta.

2 Partits guanyats 2

1 Partits empatats 2

2 Partits perduts 1

9 Gols a favor 16

9 Gols en contra 7

LA PRÈVIA

No penso en cap altra cosa que en guanyar. Sabem el que hem de fer en aquestes grans nits
Zinedine ZIdane
entrenador del real madrid
És una final i aquí m’han ensenyat que les finals no es juguen, sinó que es guanyen
Casemiro
migcampista del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)