Territorial

L’empat no fa cap mal

Divisió d’honor juvenil. El Girona torna a sumar després de dues derrotes amb un empat al camp de l’Europa en un duel molt igualat

EUROPA 1 GIRONA 1

EUROPA:Aleix Ruiz, Lozano (Nieto, 82’), Martínez, Pereira (Adalid, 63’), Peñalba, Llabrés, Blanco, Cases, Iglesias, Soto (Nin, 76’) i Guti (Montoya, 63’).GIRONA:Joel Ruiz, Èric Callís, Arnau Martínez, Loïc Williams, Palacios, Sauret, Méndez (Iker Oltra, 89’), Dawda, Ureña, Kemo (Arkoh, 71’) i Richmon (Farnós, 60’).GOLS:1-0 (40’) Iglesias, de penal. 1-1 (52’) Dawda, de penal.ÀRBITRE:Moreno Villaecija.T.G.:Als locals Iglesias, Pereira i Nin, i als visitants Dawda, Palacios i Farnós.

El Girona va sumar, ahir, un punt al camp de l’Europa que li permet tornar a fer camí després de dues derrotes consecutives que li havien frenat la bona dinàmica. Va ser un punt molt treballat pels gironins. I és que, tot i tenir més ocasions, perquè els escapulats els van cedir la iniciativa descaradament, els d’Àlex Marsal van haver d’igualar el gol d’Iglesias de penal just abans del descans. Ho van fer ràpidament, a l’inici de la segona part, amb un altre penal que va transformar Dawda. Va ser el premi just, perquè abans del descans els gironins ja havien tingut dues ocasions molt clares, però no van estar encertats. Amb l’empat al marcador, el partit es va tornar més boig, amb anades i vingudes, i l’ocasió més clara per desfer l’empat al marcador la va tornar a tenir el Girona, en el 76’, amb una rematada de cap d’Emmanuel Arkoh que es va estavellar al pal, esvaint l’última esperança de guanyar el duel.