El Girona s’ofega al camp del Tenerife (2-0)

Els gironins tanquen el 2020 amb una derrota en un partit en què els de Francisco han tingut el control però els ha faltat contundència a les dues àrees

El Girona ha tancat el 2020 amb una decepció, i és que després de sumar deu punts dels últims dotze els de Francisco han perdut al camp del Tenerife en un matx en què els locals han estat molt més contundents i han acabat desesperant un conjunt gironí que ha anat de més a menys.

Les sensacions inicials del Girona han estat molt bones. Molt intens en la pressió ha aconseguit tancar el Tenerife a la seva àrea durant els primers cinc minuts, però quan als canaris han pogut sortir de la cova han fet molt mal. En la primera han avisat amb un remat de cap de Fran Sol que ha sortit desviat i en la següent han acció ja no han perdonat. Bruno Wilson, sol al segon pal, ha rematat creuat de cap i ha deixat clavat a Juan Carlos, que ha dit adeu a la seva ratxa d’imbatibilitat (7’). Amb l’1-0 el Girona ha continuat tenint la iniciativa total del partit, però ha estat incapaç de trobar la fórmula per superar una defensa local molt ben ordenada. De fet, tot el perill l’ha posat el Tenerife cada vegada que aconseguia passar del mig del camp, fins que ha trobat el 2-0 en el minut 34 en una centrada de Shaq Moore que ha pentinat Bermejo perquè Fran Sol, sol al segon pal, marqués a plaer.

El Girona havia de canviar en la segona part però no ho ha fet, i és que els de Francisco han continuat tenint el control de la possessió però s’ha ofegat cada vegada que arribava a tres quarts de camp. De fet, Dani Hernández pràcticament no ha hagut d’intervenir en cap ocasió, i és que la defensa del Tenerife ha tingut la contundència a l’àrea que no han tingut els gironins. A més, com en la primera part, el Tenerife ha trobat opcions per sortir al contraatac i podria haver fet el tercer si Juan Carlos no ho hagués evitat amb una parada miraculosa amb el peu. En el minut 74 els dos equips s’han quedat amb deu per una picabaralla entre Nahuel Bustos i Alberto, que ha acabat amb una doble expulsió. Amb deu contra deu els de Francisco tampoc han trobat la fórmula per generar perill, i és que només Stuani ha tingut una bona ocasió i ja ha arribat en el temps afegit.