Girona

El protagonista

Nahuel Bustos

Trident efímer

Revitalitzat, després del doblet assolit en la copa, Nahuel Bustos va fer entrada a l’Heliodoro Rodríguez López en el minut 68. En un context molt complicat, amb el Girona perdent 2-0 i sense trobar la manera d’imposar el seu ritme i generar ocasions, Francisco va decidir posar a la gespa el davanter argentí per intentar sacsejar l’equip. Sense canviar el 4-4-2, Nahuel es va col·locar en punta, juntament amb Stuani, i Sylla va passar a la banda dreta, a l’altra hi havia Yoel Bárcenas, a la recerca del gol que permetés als blanc-i-vermells ficar-se en el partit. Era, de fet, la primera vegada en tot el curs que els tres davanters centre, Stuani, Sylla i Nahuel, compartien espai sobre la gespa. El trident, però, va tenir poc recorregut, va ser efímer.

I és que Nahuel només va durar sis minuts sobre la gespa, el temps que va trigar a ser expulsat amb targeta vermella directa. L’atacant, pura energia, va entrar ficat, motivat, potser massa, i va tenir temps de tocar quatre pilotes, abans de l’acció que l’enviaria al vestidor abans d’hora. Era el minut 73 quan el 9 va controlar la pilota al mig del camp després de pugnar amb Javi Alonso i Alberto Jiménez, va conduir cap a camp contrari i va ser objecte de falta per part d’Alberto, amb qui es va enganxar, en una picabaralla entre tots dos que va desembocar en discussió i empentes entre jugadors dels dos equips, i que l’àrbitre va resoldre amb una targeta vermella tant per a Nahuel com per a Alberto. López Toca va prendre una decisió salomònica en un cas en què segurament amb una targeta groga per a cadascun hauria estat suficient, ja que, tot i agafar-se, fer anar els braços en la jugada de la falta i posar-se cap amb cap en la tensa enganxada, no hi va haver agressió per part de ningú.

Nahuel, doncs, no va poder donar continuïtat a les bones sensacions que li van proporcionar els dos gols marcats al feu de la Gimnástica Segoviana i, com Samu Saiz, que va veure la cinquena targeta groga, serà baixa en el primer duel de l’any a Montilivi, contra el Sabadell, el proper 4 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)