Girona

Exposat a una sanció greu

Nahuel Bustos. L’àrbitre va redactar en l’acta que li havia mostrat la vermella directa per haver-se “encarat amb un jugador rival i haver-li colpejat la cara amb el cap, mentre el joc estava detingut”

Nahuel Bustos s’exposa a una greu sanció per haver estat expulsat dilluns a l’Heliodoro Rodríguez López, només sis minuts després d’entrar al camp i enganxar-se amb el futbolista del Tenerife Alberto Jiménez, en una acció que va acabar amb tots dos expulsats. I és que l’àrbitre, José Antonio López Toca, va redactar en l’acta que havia mostrat la vermella directa al davanter del Girona perquè s’havia “encarat amb un jugador rival i li havia colpejat la cara amb el cap, mentre el joc estava detingut”, una situació que el comitè de competició ha arribat a resoldre amb un càstig de fins a quatre partits. L’últim precedent en aquest sentit a la segona divisió A data de fa un any, quan Caye Quintana va ser expulsat en un Màlaga-Lugo per haver “donat un cop de cap a un adversari sense estar la pilota en joc”, d’acord amb l’acta arbitral, i li van acabar caient dos partits. Mentrestant, al Girona, silenci de moment. El club no es va pronunciar ahir sobre la possibilitat de presentar un recurs al comitè de competició sobre la vermella mostrada a l’argentí per intentar alleugerir la possible sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)