Girona

Més xuts, més opcions de fer gol

Evidentment, els equips que més llançaments a porteria contrària proven en la lliga situen també els seus jugadors entre els que més en fan, un fet que estadísticament dona més probabilitats d’èxit a aquests futbolistes. Djuka (Sporting), amb 26 xuts, i RDT (Espanyol), amb 22, són els futbolistes que ocupen les dues posicions en la llista de màxims artillers de la categoria. En el cas del davanter blanc-i-blau, el seu millor percentatge d’encert l’ha instal·lat com pitxitxi amb dotze gols, dos menys que el davanter de l’equip asturià Djuka, amb deu.

De fet, el cas de l’Espanyol amb Raúl de Tomás i Embarba, autors de 34 llançaments entre pals, delata la mancança en aquest apartat del Girona, perquè els dos atacants espanyolistes junts han fet més de la meitat dels xuts totals que els blanc-i-vermell en les dinou jornades disputades (56). Altres futbolistes que es troben entre els més realitzadors de segona A, que precisament més xuts fan, són Rubén Castro (Cartagena), amb setze llançaments i nou gols (un cada 1,7 xuts) i José Corpas amb sis gols (un cada dos llançaments.

Entre els jugadors que més ho proven però que menys gols han aconseguit hi ha Dani Rodríguez, que necessita 3,3 xuts per partit per fer una diana al contrincant, i l’extrem del Rayo Vallecano Isi Palazón, que ha fet quatre gols en la lliga després d’haver provat disset xuts a porteria (4,25 per llançament). Els dos futbolistes esmentats no juguen a prop de l’àrea i aquest aspecte els resta efectivitat de cara als xuts, que es poden generar individualment o mitjançant la combinació.

El Girona té Sylla situat entre els que més xuten a porteria de tota la lliga, amb dotze ocasions.

Djuka (Sporting) 26
RDT (Espanyol) 22
Dani Rodríguez (Mallorca) 20
Isi Palazón (Rayo) 17
Rubén Castro (Cartagena) 16
Umar Sadiq (Almeria) 16
Marc Gual (Alcorcón) 14
José Arnáiz (Leganés) 13
Yuri (Ponferradina) 13
Embarba (Espanyol) 12
Salva Sevilla (Mallorca) 12
Elady (Cartagena) 12
José Corpas (Almeria) 12
Borja Bastón (Leganés) 12
SYLLA (GIRONA) 12
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)