Girona

Present en 6 dels 8 ‘clean sheets’

La primera aparició de Santi Bueno en la temporada va ser al feu del Leganés, en el tercer partit de lliga d’un Girona que comptava els dos anteriors per derrotes. En un moment delicat i al camp d’un acabat de descendir i, per tant, un dels equips més potents del campionat, la lesió de Juanpe i la convocatòria de Ramalho amb Angola li van obrir la porta de la titularitat. I va complir, contribuint al primer triomf de l’equip (0-1), que va sumar de retruc el primer dels 8 clean sheets (porteries a zero) que suma en el campionat. L’uruguaià, de fet, ha estat present en 6 dels 8 enfrontaments en què el Girona no ha encaixat i el bagatge de l’equip amb ell al camp, en els 15 partits que ha jugat, és de 7 victòries, 3 empats i 5 derrotes.

En l’aspecte individual, en atac encara no ha pogut aportar massa a l’equip, tot i incorporar-se amb el seu 1,90 d’alçada, i no ha marcat cap diana ni ha fet cap assistència. Sí que va provocar un penal clau, a Cornellà-el Prat, que va servir al conjunt per guanyar el partit contra l’Espanyol (1-2).

Dels millors interceptors

De les estadístiques que té en defensa, se n’extreuen les conclusions que indiquen que un dels aspectes a millorar que té en el seu joc és l’agressivitat sense pilota. Pel que fa als duels, el defensa en guanya 2,9 per partit, el 50% dels que disputa, i en la comparació amb el seu company de línia, Bernardo, perd de tros, ja que el veneçolà en guanya 5,5, gairebé la meitat més. Pel que fa a refusos, en fa 2,5 per partit; Venancio (Lugo), amb 6,2, és qui en fa més en la lliga, mentre que Bernardo en fa 6, i és el segon que en fa més. Aquestes xifres contrasten amb les intercepcions que fa per partit; amb 1,8 de mitjana, és el novè que més en fa en el campionat. En aquesta acció del joc, més intuïtiva, cerebral, de situar-se i no tant de contacte, és un dels millors de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)