Girona

El Girona torna als entrenaments grupals a la Vinya

En marxa. Ahir, els futbolistes blanc-i-vermells ja van trepitjar la gespa per fer-hi exercicis individuals, però no ha estat fins avui quan Francisco ha pogut dirigir la sessió com és habitual

La plantilla del Girona ha tornat avui als entrenaments a les instal·lacions de la Vinya, al PGA de Caldes, de manera grupal, sense contratemps i com és habitual sota l’atenta mirada del cos tècnic liderat per Francisco. Ahir, els futbolistes gironins ja van trepitjar l’herba per realitzar sessions individuals tot i que ja se sabien els resultats dels tests anticovid. Ja amb la confirmació que cap dels jugadors ha donat positiu, les sessions grupals han tornat a l’ordre del dia, i és que, la plantilla blanc-i-vermella entrenarà cada matí (demà ho farà a partir de les 12h i la resta de dies a les 11h), per preparar de la millor manera els propers compromisos.

El més immediat serà el proper diumenge dilluns 4 de gener en el duel català contra el Sabadell a Montilivi (a les 18:30 h), per enllaçar la segona eliminatòria de copa contra el Lugo, també a Montilivi el dijous 7 de gener (a les 19 h), i tancar una setmana carregada amb la visita al Toralín, contra la Ponferradina, el dilluns 11 a les 19 h, en el darrer partit de la primera volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)