Girona

El protagonista

Jordi Calavera

Jordi Calavera hi posa el cor

Jordi Calavera va ser un dels principals artífexs de la remuntada del Girona i de la classificació de l’equip per als setzens de final de la copa. El lateral de la Cabra del Camp va posar-se l’equip a l’esquena i, amb més cor que cap, va entossudir-se a evitar que la trajectòria dels seus companys per la competició acabés ahir, en una nit gèlida contra el Lugo, un rival de connotacions negatives per als de Montilivi. Calavera, quan faltaven les energies de tots i la decepció, però no la desesperació, de caure eliminats, va treure l’orgull gironí que porta a dins. El defensa ha demostrat en diverses ocasions que sent els colors blanc-i-vermells com el que més, un efecte que contagia la resta de l’equip, com ho va fer en els instants finals de l’enfrontament. Primer, en el minut 115, quan va fer una desmarcada brillant per rebre una passada de Yoel Bárcenas i fer una centrada rasa i forta on hi havia Pau Víctor amb la canya a punt. El futbolista format en el futbol de base del Girona no va ser qui va empènyer la pilota al fons de la xarxa, però sí Marcelo Djalo, que en l’intent d’evitar el gol va acabar donant ales als gironins. Unes ales que Calavera no es va treure fins al final, quan amb el temps esgotat, el 122 de partit, el de l’Alt Camp va tornar a marcar amb la mà la desmarcada brillant, en aquest cas a Ramalho, i molt més forçat es va treure de la màniga una centrada bombejada que portava el nom de Santi Bueno. L’uruguaià va agafar el caramel que li havia servit el seu company en la defensa per establir el 2-1 definitiu i completar una remuntada que val per pujar l’esglaó dels setzens de final: “Fa temps que demanem als laterals que es projectin en atac. Calavera ha estat a un nivell fantàstic, ens ha de donar moltes coses amb la pilota i ser atrevit”, comentava el tècnic del Girona, Francisco Rodríguez.

Tot i disputar cada un dels minuts del matx, amb pròrroga inclosa, el lateral dret haurà de recuperar-se per participar dilluns en el duel contra la Ponferradina, el darrer de la primera volta de la lliga. L’equip el necessitarà, com ahir el va necessitar per remuntar. En la lliga, per ara, el futbolista acumula 19 partits (18 de titular) i 1.513 minuts de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)