1a divisió

Mor Cantatore, mite del Valladolid

Història.

Vicente Cantatore ha mort avui als 85 anys. Afectat des de fa alguns anys per l’Alzheimer, un dels entrenadors més rellevants de la història del Valladolid ha mort a la ciutat on serà recordat amb més estima ja que a Pucela hi va passar vuit temporades, repartit en dues etapes.

Nascut a Rosario, Argentina però xilè d’adopció, Cantatore va ser un tècnic icònic de la lliga espanyola a la dècada dels 80 i 90. A més del Valladolid, també va passar per les banquetes del Sevilla, el Tenerife, el Betis i l’Sporting. L’entrenador argentí havia arribat al futbol estatal procedent del sudamericà tot i que també ha entrenat a Xile i a Portugal.

De Cantatore també es recorda un dels episodis més surrealistes del futbol estatal quan va ser acomiadat en directe a la Cadena COPE. Al programa Supergarcía, el vicepresident del Valladolid i l’entrenador de l’equip van tenir una discussió sobre els termes del contracte del tècnic que va acabar amb el dirigent del Valladolid acomiadant-lo en antena. Els seguidors i els jugadors del Valladolid es van bolcar al dia següent a favor de l’entrenador que no va tornar mai a entrenar l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)