2a divisió FEF

L’Olot-Cornellà es jugarà tot i que s’ha detectat un positiu al conjunt visitant

La federació espanyola ha decidit no suspendre el partit tot i el cas de Covid-19 al Cornellà, que dijous ha de jugar contra el Barça en la copa

El partit de la dotzena jornada de 2a divisió B, la primera de la segona volta, entre l’Olot i el Cornellà es jugarà, i això que durant tot el dia d’avui ha estat envoltat per la incertesa. I és que en les últimes proves que va realitzar el conjunt del Baix Llobregat es va detectar un positiu per Codi-19 a la plantilla, i es van iniciar tots els protocols establerts, informant a la federació espanyola. La pròpia FEF, que fins ara havia suspès sempre tots els partits en que un club havia detectat casos positius de la plantilla, ha decidit no ajornar el partit, decretant que només s’ha d’aïllar el positiu detectat i controlar en les pròximes proves que no hi hagi més casos.

Un dels factors que pot haver contribuït al canvi de criteri que fins ara havia seguit la federació és que els verds hauran de disputar dijous el partit corresponent als setzens de final de la copa contra el Barça, molt més complicat d’ajornar per la dificultat de trobar dates disponibles pels dos equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)