2a divisió FEF

Arriba l’hora de la veritat

2a divisió B. L’Olot arrenca la segona volta rebent el Cornellà (16.30 h) amb l’objectiu de continuar invicte al municipal i anar escalant posicions

Comença la segona volta per a l’Olot. Amb suspens, perquè els olotins reben un Cornellà que a última hora va detectar un cas de Covid-19, però la federació espanyola va decidir, a diferència del que havia fet fins ara, no ajornar el duel.

Les sensacions positives que l’Olot ha anat transmetent en els últims partits s’han de començar a transformar en punts, ja que a partir d’ara les urgències es començaran a fer reals i el temps per recuperar-se d’una garrotada serà més escàs que mai. Per això els olotins, començant pel partit d’avui contra el Cornellà, tenen molt clar que del municipal, on no perden en lliga des del desembre del 2019, s’han d’escapar el mínim de punts possibles. “És importantíssim començar la segona volta amb resultats i sensacions positives perquè estem en línia ascendent però ho hem de reflectir en els resultats”, valora el tècnic de l’Olot Raúl Garrido, que diumenge passat va complir el seu partit número 100 a la banqueta garrotxina.

Amb aquest escenari l’Olot només pot tenir entre cella i cella la victòria, ja que a més ha d’intentar aprofitar les distraccions del Cornellà amb la copa, que han fet caure l’equip fins a la vuitena posició –l’Olot el passaria en cas de guanyar–, i és que només ha sumat 2 dels últims 15 punts en joc. “Al marge de ratxes m’espero un partit complicat, perquè del Cornellà sempre has d’esperar un partit difícil”, analitza Garrido, que per al partit d’avui recupera Lluís Aspar però perd la figura important d’Alan Baró.

2 Partits guanyats 3

4 Partits empatats 3

4 Partits perduts 4

9 Gols a favor 11

15 Gols en contra 12

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)