La Unió no passa de l’empat a Vilatenim contra la FE Grama (0-0)

3a divisió. Els de l’Alt Empordà han dominat més facetes del joc però la Grama ha tingut més ocasions per fer el 0-1. Marc Medina, però, ha tingut la millor estavellant una pilota al pal (68’)

El Figueres encadena ja set partits sense perdre però no ha pogut passar de l’empat a zero a Vilatenim contra la FE Grama. Els de Javi Salamero han controlat en línies generals el matx però ha estat el conjunt dirigit per Juanma Pons qui ha gaudit de més arribades. La més clara del partit, però, ha estat de la Unió, quan Marc Medina, en el 68, ha rematat amb el cap al pal.

El partit ha començat mogut i amb dos xuts perillosos de la Grama quan encara no s’havia jugat ni un minut de joc. Franco i Víctor Díaz han pogut desequilibrar la balança sense suar però primer Andrés i després la falta de punteria han evitat la diana. La Unió ha passat a dominar de manera posicional el matx però ha estat la FE Grama l’equip que ha tornat a avisar gairebé a la mitja hora de joc amb una rematada d’Òscar Muñoz que ha obligat Andrés Díez a intervenir de manera brillant. Els de Javi Salamero han controlat el matx però els ha faltat profunditat en el primer acte.

En la segona part ha continuat amb la mateixa tònica, i és que, el Figueres semblava tenir controlat el rival, però la Grama acabava fent més mal en atac. En el 55, Òscar Muñoz ha rematat a fora per molt poc en un nou avís, just abans que els de l’Alt Empordà tinguessin la millor ocasió a través d’ una jugada entre Pepu Soler i Marc Medina que ha acabat amb una rematada del segon amb el cap al pal (68’).

Les ocasions han trencat el partit i les anades i vingudes han estat una constant amb la Grama gaudint d’alguna contra perillosa que ha posat l’ai al cor als figuerencs.