1a divisió

El Madrid atropella un feble Alavés (1-4)

1a divisió. Els blancs tenen suficient amb una bona primera meitat per despatxar el conjunt basc

El Real Madrid ha tingut una nit plàcida a Vitòria i ha pogut llepar ferides després de la roent eliminació en la copa contra l’Alcoià. Amb Zidane mirant-s’ho des de cada amb coronavirus, el conjunt blanc ha obtingut un botí notable en la primera meitat (0-3) i ha pogut dosificar esforços en la represa.

Excessivament tendre en defensa, l’Alavés no ha pogut celebrar el seu centenari amb una actuació a l’alçada del Real Madrid i s’ha desfet en una primera meitat en què primer Casemiro, guanyant amb massa suficiència un salt amb Laguardia, Benzemá, amb una rematada a l’escaire i Hazard, aprofitant una pilota a l’espai, han deixat la nit pràcticament enllestida.

I si bé l’Alavés ha fet el gest de reaccionar amb una gran rematada de cap ja en la represa, després que Abelardo agités el seu equip amb un triple canvi, el Real Madrid ha respost puntual amb una gran acció individual de Benzemá per engreixar la golejada i redimir el conjunt de Chamartín després de dies convulsos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)