El Peralada, de més a menys

3a divisió. El conjunt d’Albert Carbó fa una bona arrencada i s’avança al Feliu i Codina amb un penal transformat per Josu Currais, però l’Horta reacciona, empata i el fa patir en la segona part

Horta 1 Peralada 1

HORTA:Unai, Èric Ruiz, De Nova, Xavi, Edipo, Miki, Adilson (Collado, 46’), Genís, Alfi (Carles Güell, 68’), Joel i Bezis (Aumatell, 61’).PERALADA:Aroca, Carles Puig, Micaló, Coro, Josu Currais (Muritala, 71’), Romero, Ritxi, Èric Vilanova, Arnau Ortiz (Hwang, 88’), Diaby i Adrià Casanova.GOLS:0-1 (15’) Josu Currais, de penal. 1-1 (37’) Alfi.ÀRBITRE:Pujol Prat.T.G.:A Èric Ruiz i Edipo, de l’Horta, i a Èric Vilanova, Diaby, Micaló i Carles Puig, del Peralada.T.V.:Cap.COMENTARI:El Peralada es va haver de conformar amb un punt, el primer del 2021 i el segon en les últimes sis jornades, en la seva visita al camp de l’Horta, un altre equip encallat. I això que el conjunt que prepara Albert Carbó va començar amb molta energia al Feliu i Codina. Adrià Casanova va tenir la primera ocasió, amb un xut massa creuat (10’) i Diaby va crear la segona, més clara, però el seu xut li va sortir massa centrat (11’). No va tardar gaire a arribar el 0-1, gràcies a un penal comès sobre Coro. Josu Currais la va agafar i va superar el porter Unai (15’). El mateix Currais va tenir una altra ocasió, amb una volea des de la frontal de l’àrea (30’). L’Horta, però, va començar a despertar-se, i va trobar l’empat en una falta penjada des de lluny que Alfi va connectar amb una rematada que va superar Aroca (37’). Els barcelonins ja havien avisat abans amb un xut d’Adilson, i van tenir l’última rematada de la primera part. En la segona, el conjunt de Jesús Angoy (substitut de Víctor Valdés) va fer un pas endavant. I al Peralada li va tocar patir. Els barcelonins van tenir a prop el 2-1 en un xut del debutant Miki Puerto que es va estavellar al pal (58’). Angoy també va fer debutar Germán Collado, Jordi Aumatell i Carles Güell. Aroca va estar molt oportú traient un xut d’Èric Ruiz. I, ja en el temps afegit, Adrià Casanova va tenir una de les poques ocasions alt-empordaneses de la segona part, però un defensa local li va treure el xut.