2a divisió FEF

L’Olot perd contra el Barça B (2-1) i la continuïtat de Raúl Garrido penja d’un fil

Sense fortuna. El conjunt de la Garrotxa ha igualat una primera diana de Jandro (28’) gràcies a Juan Delgado (34’), però tot i intentar-ho, un gol de Pedro en pròpia porteria (45+3’) ha sentenciat l’equip i potser també al tècnic valencià

L’Olot ha perdut en la seva visita a l’estadi Johan Cruyff contra el Barça B (2-1). Els olotins han fet un bon partit, han estavellat dues pilotes al pal, però no han pogut evitar una derrota que pot acabar amb l’etapa de Garrido a la banqueta garrotxina després de tres temporades i mitja. Juan Delgado ha igualat una primera diana de Jandro de falta, però un nou gol de Pedro del Campo, en pròpia porteria en l’última acció del primer temps, ha acabat amb les opcions del conjunt de la Garrotxa, tot i intentar-ho amb valentia.

L’Olot ha sortit al terreny de joc de l’estadi Johan Cruyff valent i disposat a fer-se amb la possessió de la pilota sempre que fos possible. Els primers minuts bons dels olotins han estat prou productius com per disposar de la primera gran arribada quan Pedro ha vist entre línies Masó, que ha fet l’obertura cap a Soler. El d’Atzeneta ha fet la centrada i Xumetra, després de controlar ha provat un xut que ha topat amb el pal (6’). El Barça B s’ha refet poc a poc i ha controlat el matx a còpia de possessió però sense generar gaire perill davant un Olot ben posicionat i solidari en la pressió tot i tenir al davant un trencador de línies brillant com Ilaix Moriba. El filial blaugrana no trobava com fer mal a la defensa plantejada per Raúl Garrido fins que Jandro ha tret la màgia a passejar i amb un llançament de falta exquisit ha perforat la xarxa de Pol Ballesté (28’). Els de la Garrotxa han demostrat caràcter, com és habitual, i la reacció no s’ha fet esperar. En el 31 Xumetra ha rebut a dins de l’àrea una passada de Juan Delgado però aquesta vegada el de l’Estartit ha topat amb Iñaki Peña, que ha posat una mà excel·lent. Només tres minuts més tard, Blázquez ha rebut de Soler, i el de Besalú ha fet una centrada al primer pal que Juan Delgado ha rematat amb el cap molt bé per establir l’empat (34’).

El Barça B ha intentat assumir el control de nou i ha generat sensació de perill amb Jandro provant un xut que Ballesté ha desviat (45’) i amb una última jugada desgraciada en què un corner dels blaugrana ha acabat amb un gol en pròpia porteria Pedro del Campo, en el tercer minut d’afegit.

En la segona part, l’Olot no s’ha rendit i ha intentat jugar en camp contrari tot i el perill que suposava això. Soler ho ha intentat en un parell d’internades deixant enrere a rivals en diagonal. En una d’elles, ha estirat la bota per cedir a la frontal cap a Juan Delgado, que amb un xut amb rosca ha enviat el llançament de nou al pal (56’). Poc a poc, el cansament s’ha apoderat els futbolistes de l’equip garrotxí que han vist com el Barça B arribava amb certa facilitat a la seva àrea a través de contra cops. En el 79, Jandro ha rebut al punt de penal i ha estavellat una pilota al travesser, en la millor arribada juntament amb una anterior de Collado, que ha resseguit la línia de fons però Nils Mortimer no ha pogut rematar bé davant Ballesté.

En els minuts finals, l’OIot, cansat, ho ha intentat amb més cor que cap i amb més intenció que encert. Tot fer un pas endavant, no ha pogut evitar una nova derrota a domicili que pot acabar amb l’etapa de Raúl Garrido.