2a divisió FEF

Gabri García pren possessió

2a divisió B. L’Olot anuncia el fitxatge de l’exjugador blaugrana per rellevar Garrido i intentar refer la situació per evitar el descens i apropar, de retruc, l’equip a la lluita per la primera divisió FEF

Poques hores després de fer oficial la destitució de Raúl Garrido com a tècnic i fer-li el comiat merescut després de tres anys i mig al càrrec, l’Olot va confirmar l’arribada de Gabri García com a nou entrenador per al projecte. El de Sallent ja dirigirà avui a la tarda la primera sessió d’entrenament del seu equip, al qual haurà d’adaptar-se en un temps rècord per treure’n el màxim rendiment possible. A més de no ser un bloc confeccionat per a ell i el seu estil de joc –s’haurà de veure si Gabri continua apostant per la línia de tres centrals característica en tota l’etapa de Garrido, o passa a línia de quatre en defensa–, l’obligació d’obtenir bons resultats de manera immediata eleva a majúscul el repte que ha acceptat afrontar. I és que, quan falten vuit partits, l’equip es troba en penúltima posició del subgrup A i diumenge rep la visita del líder, el Nàstic (16.30 h).

Després de retirar-se de la pràctica del futbol el 2014 defensant els colors del Lausanne-Sport de Suïssa, Gabri va incorporar-se com a assistent al Barça B dirigit per Eusebio Sacristán. Entre el 2015 i el 2017, el del Bages va dirigir l’equip juvenil del Barça a la divisió d’honor i la UEFA Youth League, per fitxar pel Sion suís a finals del 2017. L’aventura no va acabar bé i el desembre del 2018 va aterrar a l’Andorra de Gerard Piqué, llavors encara a primera catalana. Lligat l’ascens a tercera i amb una posterior compra de la plaça del Reus a segona B, Gabri va poder tastar per primera vegada el bronze com a tècnic, durant 26 partits, tota l’experiència amb què arriba a l’Olot.

EXPERIÈNCIA A 2A B

Gabri només hi ha dirigit 26 partits –tots amb l’Andorra– abans de ser destituït

SENSE TEMPS

El tècnic s’haurà d’adaptar a una plantilla que no està feta per a ell en temps rècord

LA FITXA

GABRIel Francisco García de la Torre
Sallent (Bages) 10-02-1979 (41 anys) Alçada: 1,74 m
Trajectòria
2015/16
Barça (juvenil)
2016/17
Barça (juvenil)
2017/18
Barça (juvenil)
2017/18
Sion (1a) 10 p.
2018/19
Andorra (1a cat.) 28 p.
2019/20
Andorra (2a B) 26 p.
2020/21
Olot (2a B) ?
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)