3a divisió FEF

El Banyoles fitxa Bargalló (Mataró) i dona la baixa a Jam i Henry

3a divisió. L’atacant, ja inscrit pel club banyolí, podria debutar aquesta tarda en el duel gironí al camp del Peralada (16:30 h)

El Banyoles ha anunciat la incorporació del davanter procedent del Mataró, Lluís Bargalló. Els últims moviments en la plantilla del conjunt del Pla de l’Estany (el fitxatge del propi Barga i el d’Abel Fàbregas fa escassos dies) han obligat al club a donar la baixa als també davanters Jam i Henry, per fer lloc i ajustar les seves necessitats esportives i econòmiques.

Lluís Bargalló, de 23 anys, es va formar en diversos equips com el Maristes Valldemia, el Juventus, el Mataró, la Damm i el Girona, club en el qual va militar a l’equip juvenil de divisió d’honor. Ja com a amateur, el maresmenc ha fet onze dianes amb el Mataró en 26 partits (disset a primera catalana i set a segona catalana), mentre que la campanya 2018/19 n’havia aconseguit quatre en disset partits amb el Vilassar (a primera catalana).

El futbolista, ja inscrit en la plantilla dirigida per Kiku Parcerisas, podria debutar aquesta mateixa tarda en la visita que els banyolins fan al camp del Peralada, en el duel gironí de la jornada (16:30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)