2a divisió FEF

L’Olot fa oficial el fitxatge de Pol Prats en qualitat de cedit pel Nàstic

2a divisió B. L’ebrenc de 21 anys arriba a l’Olot a la recerca de minuts per continuar evolucionant com a futbolista i endinsar-se al món professional

El tècnic de l’Olot, Gabri Garcia, tindrà l’extrem desitjat gràcies a l’esforç del club i una operació llarga que ha acabat en el darrer dia de mercat amb Pol Prats fent les maletes cap a terres garrotxines. L’Olot ha lligat els serveis del jove de 21 anys en qualitat de cedit pel Nàstic de Tarragona, un futbolista amb molta projecció que ocupara una de les fitxes lliures sub-23. Prats va néixer a Paüls, a prop de Tortosa, el 25 de maig del 1999 i es va formar a les categories inferiors de l’Escola Ebre Esportiva, el Tortosa, la Rapitenca, el Reus i, des de l’etapa juvenil, al Nàstic. Amb els grana va arribar a debutar a segona A de la mà d’Enrique Martín el curs 2018/19, el del descens dels tarragonins a segona B. En la categoria de bronze, el flamant futbolista de l’Olot només va disputar dos partits la temporada passada (48 minuts) per culpa de les lesions i la fatal pandèmia mundial, i tres en l’actual (24 minuts en total), precisament un d’aquests ahir al camp de l’Olot.

Des de l’arribada de Gabri, i ahir en el seu primer partit ja va ensenyar les primeres cartes, el conjunt olotí buscarà el joc ofensiu amb extrems i un dibuix variant entre el 4-2-3-1 i el 4-3-3. La cessió aconseguida de Pol Prats compleix els requisits demanats pel de Sallent i, com que havia de ser sub-23, el futbolista de Paüls era una de les poques opcions, tot i que Toni Seligrat, en la prèvia i en el post partit al municipal va comentar que comptava amb el jove extrem, al mateix temps que admetia que s’acabaria fent el que fos millor per totes les parts.

Els tarragonins han fitxat també mitjançant la fórmula de la cessió a Guillem Jaime, procedent del Castelló, pel que la pèrdua de Prats és menys dolorosa pel seu tècnic.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)