El Girona B s’enlaire, el Banyoles s’il·lusiona i el Figueres salva un punt

La jornada de 3a divisió del subgrup B s’ha disputat íntegra aquest migdia –hi havia dos partits ajornats– i ha deixat un bon balanç pels equips de la demarcació amb les victòries del Girona B i del Banyoles, mentre que el Figueres ha empatat contra el líder.

La victòria més important ha estat la del Banyoles, que ha superat el Sant Andreu (3-1) i comença a somiar amb la permanència. Els de Kiku Parcerisas s’han avançat en la primera part amb un gol de penal de Pime i han reaccionat perfectament al gol de l’empat del Sant Andreu en la segona part, i és que Ferru i novament Pime han marcat dos gols en tres minuts (65’ i 68’) per assegurar la victòria.

Qui ha patit més per segellar el triomf ha estat el Girona B, i és que els d’Axel Vizuete han guanyat al camp de l’horta en l’afegit (1-2). Els gironins s’han avançat amb un gol de Dan Coll a pilota aturada però han encaixat l’empat de penal al minut 90 i han hagut de recórrer a l’èpica amb un gol de Pau Victor en el minut 92.

El Figueres també ha tingut opcions de guanyar però ha hagut de suar per salvar un punt, i és que els de Javi Salamero han desaprofitat un penal en la primera part i han vist com el líder, el Cerdanyola, s’avançava a la segona part. Per sort pels seus interessos la Unió ha aconseguit empatar el partit gràcies a un gol de Pepu Soler en el tram final (82’).