Territorial

Jose Martínez deixa de ser jugador del Palamós

1a catalana. El jugador, que va arribar al club baixempordanès el gener del 2020, ho ha comunicat a través de les xarxes socials

Jose Martínez, l’exjugador del Girona i l’Olot, entre d’altres, ho és ara també del Palamós. El defensa ha anunciat a través de les xarxes socials que deixa de ser jugador del conjunt baixempordanès sense explicar, de moment, els motius de la seva marxa. El futbolista de Taialà es va mostrar contrariat assegurant que en les posteriors 24 hores al seu comiat no ha rebut cap agraïment per part de l’entitat palamosina.

Jose va arribar al Palamós el gener del 2020 després de tancar la seva etapa a l’Olot. El lateral, des de fa diversos anys reconvertit a central, va convertir-se en un fix de la defensa però la pandèmia va aturar en sec la seva progressió personal i la de l’equip. Les continues inclemències per culpa del coronavirus estan posant en serioses dificultats el dia a dia del Palamós, que ha perdut altres jugadors de la plantilla com Joel Salas, Viader, Rossell, Ollé o Dembo, aquest últim cedit al Banyoles. S’haurà de veure si el club pot reprendre la marxa de la lliga el cap de setmana del 27 i 28 de febrer tot i votar en contra d’aquesta. Les pressions de la FCF no cessen.

Jose és el director esportiu del FC Vilablareix, club en el qual organitza i coordina diferents activitats amb nens i nenes

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)