3a divisió FEF

Massa respecte i molt poc perill

3a divisió. El Peralada i el Girona B s’anul·len al municipal xampanyer i empaten en un duel sense gols ni ocasions clares

Peralada 0 Girona B 0

PERALADA:Aroca, Carles Puig, Sergi Romero, Papa, Coro, Diaby, Èric Vilanova, Josu, Arnau Ortiz, Muritala (Seomgyu, 61’) i Buba (Adrià Casanova, 61’).GIRONA B:Morillas, Bona, Dan Coll, Pau Resta, Ferran, Jofre, Amoedo, Priego (Sergi Benítez, 87’), Pau Víctor (Ferran Brugué, 63’), Gonpi (Suli, 78’) i Pachón (Turmo, 63’).ÀRBITRE:Oltra Sáez.T.G.:Als locals Buba, Èric Vilanova, Josu i Papa; i als visitants Ferran, Dan Coll i Bona.

El Peralada i el Girona B es van repartir els punts en el duel de les comarques gironines de la jornada després d’un partit poc vistós, que serveix als dos equips per encadenar quatre partits sense perdre i que manté el filial gironí al capdavant de la classificació, tot i que ja té el Cerdanyola empatat a punts i amb dos partits menys. Els xampanyers, en canvi, ara són sisens i veuen el tercer lloc molt lluny i el setè molt a prop, després del triomf de la FE Grama.

L’empat a zero va ser el resultat més just que es podia donar al municipal de Peralada, ja que va ser un d’aquells partits difícils d’empassar per a l’aficionat. Molt joc tàctic i amb les defenses sense donar ni una sola concessió als atacants rivals. Per això, durant els noranta minuts les ocasions van arribar en comptagotes i els porters pràcticament van passar inadvertits.

En la primera part encara hi va haver una mica de moviment, perquè el Peralada semblava que podia desequilibrar el duel per la seva banda esquerra. De fet, per allà va arribar la primera ocasió del partit amb una passada d’Arnau Ortiz per a Josu, però el seu xut el va desviar un defensa a córner. Els xampanyers van arribar un parell de vegades més amb perill, però sense concretar gaire res, mentre que el Girona B va tenir una de les úniques ocasions del partit amb un xut des de dins de l’àrea de Pau Víctor que va sortir per sobre del travesser.

En la segona part encara van passar menys coses i el temps es va anar consumint fins que va arribar el xiulet final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)