El Banyoles i el Figueres perden i s’allunyen dels seus objectius

Els del Pla de l’Estany han cedit a casa contra el Cerdanyola (0-2) i la Unió ha caigut en el debut d’Albert Parés davant l’efectivitat de l’Horta (2-0)

El Figueres i el Banyoles estaven obligats a guanyar aquest migdia però s’han vist superats per l’Horta i el Cerdanyola, respectivament. En el cas de la Unió la derrota els deixa amb molt poques opcions d’arribar a la sisena posició, i això que els d’Albert Parés han començat bé el matx al Feliu i Codina. Amb més ritme de joc els figuerencs han tancat el rival a l’àrea, però no han estat capaços de generar ocasions clares de gol. L’Horta, en canvi, ha sabut aprofitar les seves opcions durant els noranta minuts per segellar la victòria amb un doblet d’Aumatell, que ha marcat el primer en la primera part i el segon en la represa.

El Banyoles, a casa, ha tingut molt poc a dir contra un Cerdanyola que continua amb la sisena marxa posada al capdavant de la classificació. Servetti, en el 16’, i Kevin, en el 76’, han signat les dues dianes d’un partit en què els de Kiku Parcerissas no han estat fins i han gaudit de poquíssimes arribades amb perill.