El Banyoles fa un pas enrere contra el líder

3a divisió. Partit fluix dels banyolins, que queden encallats a la cua de la classificació

Banyoles 0 Cerdanyola 2

BANYOLES:Bartrina, Quimo, Roura (Ignasi, 72’), Nil, Ivan (Pimentel, 25’), Gispert, Abel (Ferru, 25’), Monchi, Toni Güell, Bargalló (Momo, 72’) i Osuman (Turón, 57’).CERDANYOLA DEL VALLÈS:Manu, Dani Martí, Rubén, Pitu (Marc, 66’), Javi (Aliaga, 31’), Servetti (Prat, 78’), Kevin (Elhadji, 78’), Pinto (Sosa, 66’), Alberto, Mando i Nils.GOLS:0-1 (16’) Servetti. 0-2 (76’) Kevin.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:Rubén, Nils i Marc, del Cerdanyola.COMENTARI:El Banyoles té cada cop més complicada la seva situació, encallat a la cua de la classificació. El conjunt del Pla de l’Estany va fer un altre pas enrere al municipal, on va ser superat amb claredat pel líder del grup, el Cerdanyola del Vallès. No va estar fi, l’equip de Kiku Parcerisas, que va rebre el 0-1 aviat (16’). El tècnic va decidir fer un doble canvi poc després, però l’equip va arri bar al descans sense haver tingut fluïdesa amb la pilota ni haver inquietat el porter rival. El Cerdanyola, això sí, va tenir màxima efectivitat. Tot just començar la segona part, Pimentel va provar un xut, que va sortir massa alt. La reacció dels banyolins va ser tímida, i el Cerdanyola no va patir gaire. Encara menys quan Kevin, amb un xut ajustat al pal esquerre, va situar el 0-2 en el marcador (76’). L’ocasió més clara del Banyoles va arribar molt tard, en un córner que va acabar al travesser amb rematada posterior tova de Quimo (86’).