1a divisió

El Barça se situa a tres punts de l’Atlético

Un gol de Benzemá a última hora evita que els de Simeone tornin a escapar-se a cinc punts (1-1)

La lliga segueix bategant. I ho fa gràcies a un gol d’última hora de Karim Benzemá que ha evitat la victòria de l’Atlético en el derbi i que manté tan al Real Madrid com el Barça amb l’esperança d’un sorpasso en la recta final del campionat. El Barça és ara a tres punts de l’Atlético (que té un partit pendent) i supera de dos el Madrid.

Molt més assentat sobre el terreny de joc, amb una millor col·locació de les seves peces i fluid fins i tot en els moments de dur el pes del joc amb la pilota, el conjunt colchonero ha desprecintat el derbi amb l’autoritat que se li reclama a algú que vol donar un cop a la lliga. I a sobre sent precís en una de les poques ocasions de gol que ha generat, sempre amb Luis Suárez per bandera. El charrúa, sempre vivint al límit del fora de joc, ha aprofitat una pilota molt ben filtrada per Marcos Llorente per, amb l’exterior del peu, superar la sortida de Courtois.

Força desdibuixat, al Madrid li ha costat entrar en joc, però tot i això ha marxat al descans demanant amb vehemència unes mans de Felipe dins l’àrea, quasi imperceptibles però de les que aquesta temporada s’estan xiulant. Tot i això, després de passar pel monitor del VAR, el col·legiat Alejandro Hernández Hernández ha desestimat la possibilitat d’enviar els blancs als onze metres.

Malgrat al Madrid li ha costat canviar-li la cara al partit, amb Zidane intentant insuflar nous arguments amb l’entrada de Fede Valverde i de Vinicius, el pas dels minuts ha incrementat el protagonisme d’un Jan Oblak que ha frenat fins en tres ocasions Benzemá, però que no ha pogut fer res a la quarta, quan de nou el punta lionès, ha marcat a plaer el gol de l’empat després d’una gran associació amb Casemiro que manté viva la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)