Territorial

La FCF anuncia que la segona catalana no es reprendrà

2a catalana. L’ens ha pres la decisió davant la impossibilitat de complir el pla de competició i seguint els resultats de l’enquesta realitzada als clubs participants en la categoria

La FCF ha anunciat a través d’un comunicat de la junta directiva que la segona catalana no es reprendrà davant la impossibilitat d’aplicar el pla de competició per a la categoria. La decisió s’ha pres després de comprovar també els resultats de l’enquesta realitzada als clubs participants i, a més, l’ens organitzatiu de la competició confirma que la temporada vinent reestructurarà la categoria per tal de recuperar els participants a primera i tercera catalana de cara el curs 2022/23.

Davant les mesures sanitàries actuals i la impossibilitat de trobar dates per acabar la campanya abans del mes de juny, ja que s’acumularien diverses jornades entre setmana, un aspecte que els clubs ni els jugadors participants acceptaven per incompetència amb els seus treballs, la FCF ha pres la determinació, també reforçat pels resultats de l’enquesta. L’ens proposarà un nou format de competició d’inscripció voluntària, evidentment, sense ascensos ni descensos.

1a, 3a i 4a catalana, sí

La decisió de la FCF no afecta a la primera catalana, que ja fa dues setmanes que es va reprendre i s’acabarà de jugar, ni al reinici de la tercera i la quarta catalana previst pel 20 i 21 de març. Aquestes tres categories si poden complir el pla de competició i, per tant, hi han estipulats ascensos i descensos de categoria. De fet, la segona catalana tindrà el curs 2021/22 30 equips més (a conseqüència d’aquests ascensos i descensos), per tant, la reestructuració serà imperativa ja que estarà formada per 156 equips. La proposta inicial per a la categoria consisteix en dividir-la en vuit grups, formats per dos subgrups i unes posteriors eliminatòries de promoció d’ascens i descensos de sis o set equips per subgrup. Aquesta reestructuració, però, s’haurà d’aprovar via assemblea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)