La Unió, en un duel boig

3a divisió. Els figuerencs aprofiten les errades defensives del Banyoles

Figueres 4 Banyoles 2

FIGUERES:Andrés, Pol Bastidas, Maureta, Uri Ayala, Pol Gómez, Víctor Valverde (Tarrenchs, 75’), Jorge Torres, Coto (Mendoza, 64’), Dani Gómez (Treviño, 60’), Iván Vidal (Gabri Vidal, 75’) i Pepu (Marc Medina, 60’).BANYOLES:Bartrina, Torreblanca, Nil Congost, Roura (Ignasi, 79’), Pau Ribas (Momo, 79’), Venxal, Toni Güell (Gispert, 79’), Ferru (Moha, 72’), Abel Fàbregas (Turon, 61’), Lluís Bargalló i Pime.GOLS:1-0 (4’) Pol Bastidas. 2-0 (10’) Iván Vidal. 2-1 (28’) Jorge Torres, en pròpia porteria. 2-2 (37’) Pime. 3-2 (47’) Pepu. 4-2 (78’) Marc Medina. .ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:a Treviño, Pol Tarrenchs, Gabri Vidal, Pau Ribas i Iván Torreblanca.T.V.:per doble amonestació a Andrés Díez (63’), del Figueres i directa a Moha (90’), del Banyoles.

El Figueres va sumar els tres punts del duel gironí que el va enfrontar al Banyoles (4-2). El partit va ser atractiu i disputat i va tenir fins a sis gols i dues expulsions. La Unió va estar més encertat en els metres finals i va aprofitar molt bé les errades defensives dels banyolins.

El partit va començar elèctric i amb els d’Albert Parés, que s’estrenava com a primer tècnic a Vilatenim, decidits a guanyar el duel. De fet, en el minut 4, Pol Bastidas ja va avançar els empordanesos aprofitant una pilota solta dins de l’àrea davant la passivitat defensiva visitant. Només sis minuts després, Pepu Soler va assistir a meravella Iván Vidal i el davanter no va perdonar davant Bartrina (10’). El Banyoles estava tocat, però un gol en pròpia porteria de Jorge Torres el va fer entrar de ple en el matx (28’). Pime ho va confirmar amb un nou gol després de regirar-se molt bé i superar amb un xut ajustat l’estirada d’Andrés (37’).

En la segona part, de nou ben aviat, la Unió va donar un cop als del Pla de l’Estany. Aquesta vegada va ser Iván Vidal qui va assistir Pepu perquè l’atacant creués davant Bartrina per fer el 3-2 (47’). Quan els de Parcerisas estaven estabornits, incomprensiblement Andrés va veure la targeta vermella per dues grogues en la mateixa acció, una per perdre temps i una segona per un suposat comentari a l’àrbitre. Tot i jugar amb un futbolista menys, a la sortida d’un corner, després d’un parell de rebots sense que la defensa banyolina encertés a desviar, Marc Medina va caçar l’esfèrica per fer la sentència (78’).

El Banyoles no va abaixar del tot els braços i, fins i tot, Momo va fer el 4-3, tot i que el col·legiat va anul·lar el gol per fora de joc del davanter.