Moisés Hurtado s’estrena guanyant

3a divisió. El Figueres guanya al camp del Valls (0-3) i s’acosta a la permanència

Valls 0 Figueres 3

VALLS:Alejandro Agüero, Èric Martí, Miró, Giralte (Diagne, 71’), Albert Plana (Prades, 63’), Miranda (Francesc, 63’), Masqué (Fabra, 76’), Gestí (Moya, 63’), Riki, Batista i Sergi Gómez.FIGUERES:Andrés Díez, Tarrenchs, Uri Ayala, Jorge Torres, Bastidas, Gabri Vidal (Granero, 84’), Dani Gómez (Treviño, 79’), Pol Gómez, Coto, Usman (Valverde, 84’) i Ivan Vidal (Medina, 66’).GOLS:0-1 (44’) Arnau Miró, en pròpia porteria. 0-2 (48’) Ivan Vidal. 0-3 (64’) Ivan Vidal.ÀRBITRE:Espallargas Casellas.T.G.:Als locals Gestí i Moya, i al visitant Marc MedinaCOMENTARI:El Figueres va aconseguir una grandíssima victòria al camp del Valls que li permet estrenar la segona fase de la millor manera possible, i s’iguala en punts amb el quart classificat, el Sants, que marca la permanència. La Unió, en el debut de Moisés Hurtado a la banqueta, va fer un partit molt seriós i va acabar aconseguint un triomf força contundent (0-3) que el carrega de confiança. El partit va arrencar amb igualtat, però a poc a poc el Figueres va començar a carburar i va ser qui va anar generant les ocasions més clares de perill. De fet, els empordanesos van trobar el premi abans del descans, encara que va ser gràcies a un gol en pròpia porteria d’Arnau Miró. En la segona part la Unió va continuar creixent i va tardar molt poc a ampliar la diferència, gràcies a Ivan Vidal, que va marcar el 0-2 en el minut 48 aprofitant una assistència del seu germà Gabri Vidal. El matx ja estava encarrilat però el mateix Ivan Vidal va ser l’encarregat d’arrodonir el marcador amb el 0-3 definitiu en el 64’ amb un bon xut des de fora de l’àrea.