3a divisió FEF

L’Igualada-Figueres, ajornat per coronavirus

Contratemps. El comitè obligat a suspendre l’enfrontament previst per diumenge per dos casos positius en el conjunt figuerenc. La Unió ha confirmat que els dos futbolistes són asimptomàtics

El partit que havien de disputar el diumenge l’Igualada i el Figueres, corresponent a la cinquena jornada de la segona fase en el subgrup E de tercera ha quedat ajornat per dos casos positius de Covid-19 en la plantilla de l’equip de l’Alt Empordà. El propi club figuerenc ha comunicat que els dos futbolistes són asimptomàtics i que ja han estat aïllats seguint els protocols d’actuació que marquen les autoritats sanitàries. L’Igualada, que havia tingut anteriorment casos de coronavirus en la seva plantilla havia hagut d’ajornar també els dos anteriors partits i en aquesta fase només haurà pogut disputar dos dels cinc que li tocarien. I és que, el coronavirus continua fent estralls en el dia a dia dels equips del futbol amateur.

Els dos clubs i la FEF hauran de trobar una nova data per a la celebració del matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)