2a divisió FEF

Ignacio Alfonso podria ser el relleu de Manolo González al Badalona

Promoció. El fins ara entrenador ajudant del tècnic gallec, que va anunciar fa uns dies que no renovaria el seu contracte, agafarà probablement les regnes de l’equip de cara el curs 2021/22

A falta de confirmació oficial, Ignacio Alfonso Velasco serà el substitut de Manolo González com a primer entrenador del Badalona. El fins ara tècnic ajudant del gallec en el primer equip passarà a ser el màxim responsable tècnic després que González anunciés que no renovava el contracte amb l’entitat escapulada.

Nascut a Madrid fa 41 anys, Ignacio Alfonso va defensar la samarreta del Badalona durant tres temporades a segona B –de la 2007/08 a la 2009/10– per després passar per la Gramanet, el Pontevedra i acabar la seva trajectòria esportiva al Conquense, club en el qual va acumular la seva primera experiència com a entrenador.

La promoció d’Ignacio Alfonso és una aposta de l’entitat badalonina per la continuïtat, i és que, referent a aquest apartat, el Badalona ha anunciat la renovació de Jairo Cárcaba, qui ha de ser el seu davanter de referència. La de l’ariet asturià és la primera renovació que anuncia l’entitat, que treballa ja en la confecció per la temporada 2021/22 amb Alfonso com a capità de la nau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)