1a divisió

Un fons d’inversió injecta 2.700 milions d’euros a la lliga

Futbol. L’acord es materialitzarà mitjançant la creació d’una nova societat i els diners aniran destinats tan a la competició com als clubs

LaLiga ha anunciat un acord “estratègic” amb el fons d’inversió internacional CVC per injectar 2.7000 milions d’euros per a la seva competició i també per als clubs que hi participen. Segons el comunicat emès per l’organisme que dirigeix Javier Tebas, es tracta d’un “ambiciós pla d’inversió” que permetrà dotar a la lliga i als clubs de recursos amb l’objectiu de seguir amb la transformació cap a una companyia global d’entreteniment digital, enfortirnt la competició i transformant l’experiència dels aficionats.

L’operació s’executarà mitjançant la creació d’una nova societat en la qual la lliga abocarà tots els seus negocis, filials i joint ventures i en la qual el fons d’inversió CVC tindrà un 10% del capital.

La lliga, a més anuncia que mantindrà intactes en aquesta nova societat les seves competencies esportives, d’organització i de gestió de la comercialització dels drets audiovisuals. “Aquest acord té com a objectiu liderar la transformació que està vivint el món de l’entreteniment i impulsar al màxim totes les oportunitats de creixement que tenen els clubs”, assegura el comunicat de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)